Støtt oss i ITF Tromsdalen TKD ved å gi din grasrotandel til oss.

Alle som spiller hos Norsk Tipping kan fra 2019 gi hele 7% av sin spillinnsats til et idrettslag, forening, eller organisasjon. Dette er helt GRATIS for deg som spiller hos Norsk Tipping.

Eksempel:

Hver gang du leverer en lottokupong, som koster kr. 50kr, vil 3,50 kroner gå til ITF Tromsdalen TKD – noe som tilsvarer 7% av spillinnsatsen din.

Hvordan gjør du for å gi oss din grasrotandel?

Du har 3 alternativer:

  1. Når du går til en kommisjonær for å levere dine spill, kan du be kommisjonæren om å registrere ditt spillerkort opp mot at din grasrotandel vil tilfalle ITF Tromsdalen TKD.
  2. Du vil trenge å opplyse kommisjonæren om vårt organisasjonsnummer som er 895 855 952. Denne registreringen trenger du bare å gjøre èn gang.
  3. Du kan også gi din grasrotandel til ITF Tromsdalen TKD via internettNorsk Tipping sine nettsider.
  4. Via mobilen din.

For oss som en liten klubb i store Norge, så har vi utrolig mye å tjene på dette prosjektet hvis vi får nok personer til å støtte oss ved hjelp av grasrotandelprosjektet.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til dette, så kan du mer enn gjerne ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen