PROSJEKT AFRIKA SPONSING 2023

INFO

Vår klubb (ITF Tromsdalen Taekwon-Do) har tatt initiativet for å hjelpe Taekwon-Do utøvere i Afrika med utstyr; drakter og beskyttelsesutstyr for trening.

ITF (International Taekwon-Do Federation) har bygd opp Taekwon-Do i Afrika i de siste 12 år gjennom et frivillig prosjekt (ADC: African Development committee) for å hjelpe landene i Afrika. Pr i dag er det 19 land i Afrika inkludert i vårt Internasjonale Forbund. Her er link til våre medlemsland i Afrika.  https://itftkd.sport/members/national-associations/africa/ 

På bakgrunn av det økonomiske fallet bl.annet pga korona osv; så trenger de hjelp for å kunne fortsette utviklingen av en bærekraftig gruppe. 

Innkjøp av utstyr. Vi ber om støtte/sponsing til dette prosjektet gjennom bedrifter, bank og forsikringsselskap som har midler som kan gis til dette prosjekt.  Klubbens bank konto: 6420.0514562 

Alle bidrag vil hjelpe oss og tas mot med takk. Du kan også bruke vipps til vår klubb; vipps nr 559022.  Husk å merke med ”Afrika sponsing” 

Sponsing. Dersom du og din bedrift kan tenke seg å bidra til å gjennomføre dette; så kan du ta kontakt med klubben på mobil eller e-post slik at vi kan avtale et møte. Alle sponsorer vil bli nevnt på vår hjemmeside.

Vår klubb vil bidra slik at vi får inn midler til kjøp av utstyret. Målet er å få så samlet inn så mye som mulig; så vi har foreløpig satt et mål på 150 000 NOK.  I tillegg vil vår hovedleverandør av utstyr (drakter etc) sponse oss med det samme beløp i form av minimum 50 % rabatt på varene vi kjøper.  Eks. en drakt koster kr 600 netto i innkjøp, som vi da vil få for kr 300. 

Mottak av brukt utstyr. Vår klubb vil også samle inn brukt utstyr som kan sendes. I hovedsak drakter og sparrings utstyr. Drakter må være vasket og legges i egen plastpose. Belter dersom du ikke ønsker å beholde disse. Sparrings utstyr som vi tar i mot er; hansker, sko, hjelmer og leggskinn.  (må være hele parr). Disse kan gjerne være gammelt utstyr, men må være i orden. Så vi oppfordrer alle medlemmer, også tidligere om å avtale levering så snart som mulig.

Vår klubb og undertegnede har også tidligere sent drakter og utstyr til Afrika. I 2017 sendte vi utstyr for ca 40 000 kr. - se info i pdf fil under. Jeg vet at alt utstyr som doneres kommer frem og er til stor hjelp for videre utvikling i disse land.

Vi satser også på å få sponset hele eller deler av forsendelsen fra transportfirma i Tromsø, slik at vi får sendt varene til Gøteborg i Sverige. En av deltakerne i African Development committee er Master Niklas Enander.  Han er bosatt i Gøteborg, Sverige og er an av de som har vært oftest i Afrika for å hjelpe til med instruksjon/kursing. Han er engasjert i prosjektet og har ansvar for koordinering og utlevering av utstyr.  Niklas var i begynnelsen av januar 2021 i Afrika i 14 dager og avholdt seminar, samt 2 turer i 2022 for å dele ut utstyr> se pdf rapport under.

Niklas skal reise 31.mars til Mali og Burkina Faso, så vi satser på å få sendt en del utstyr allerede ca 20.mars.

Vi håper på positiv respons fra deg, og ser frem til at du tar kontakt.

Mvh
Master Ray Nicolaisen

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

www.itf-tromsdalen.no
https://www.facebook.com/itf.tromsdalen.no